Altijd al eens een Marathon willen lopen?

Train samen met ons voor de Marathon van Rotterdam op zondag 9 april 2017. 

Bij voldoende animo is het de bedoeling dat we één keer in de week, op de zondagochtend vanaf 08.00 uur een duurloop gaan lopen. Deze duurloop is voor nagenoeg iedere redelijk getrainde loper te volgen. De nadruk zal hier niet liggen op snelheid of afstand, maar wel op het uitbouwen van duurvermogen. We zullen beginnen met het lopen van een duurloop van 1,5 uur, waarbij de afstand en snelheid van ondergeschikt belang is. Deze tijd zal zo rond de kerstdagen uitgebouwd zijn tot een duurloop van 2 uren. In 2017 zullen we uitbouwen naar een duurloop van maximaal 3 uren achtereen lopen, met één generale repetitie waarbij een route wordt uitgestippeld van ongeveer 35 km.

 

Op de vaste maandagavondtraining zal meer de nadruk liggen op intervaltraining en het uitbouwen van snelheid. Als je hiernaast nog één trainingsmoment per week zelf neemt, dan ben je goed voorbereid voor de hele Marathon van Rotterdam. Na deze voorbereiding van ruim 4 maanden is het natuurlijk leuk om ook samen naar Rotterdam af te reizen om de vervolgens de Marathon te lopen. De Marathona di Roma op 2 april 2017 is ook een mogelijkheid. Qua voorbereiding lopen we samen op.

Heb je interesse, stuur dan aub even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar ons. Bij voldoende animo gaan we dit organiseren.

 

 

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.