Wanneer ben je te oud voor hardlopen?

Nooit! Je kunt zelfs op latere leeftijd beginnen met hardlopen. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren.

Leer goed hardlopen, zodat je nog lang kunt genieten van de voordelen.

Alle atleten weten dat ze minder gaan presteren naarmate de jaren vorderen. Het goede nieuws: de gemiddelde loper zal pas echt grote verschillen gaan zien na zijn vijftigste levensjaar.

Een verslag van de Bevrijdingsvuur Estafette door Nico

 

Vrijdag 4 mei 2018

Mijn voorbereiding voor de bevrijdingsloop: LED zaklampje gekocht, tas ingepakt en het draaiboek nog eens doorgenomen. Om 17 uur zijn we bij Jan Koning voor de Pasta-party (koolhydraten stapelen). De dames van de catering en de boodschappen (Hanneke, Coriene en Judith) hebben goed hun best gedaan. De sfeer zit er al goed in. Om 19 uur vertrokken we met twee busjes. De eerste bus had de aanhanger met de fietsen. Hierin zaten loper/ coördinator chauffeur Jan Koning en de lopers/fietsers Paul, Denis, Maria, Coriene, Erik, Lies en de fotograaf Freddy. Freddy begon direct te fotograferen en stopte daar pas mee na de huldiging op het podium in Assen. Freddy stapte aldoor over in de “actieve” bus om zoveel mogelijk lopers te fotograferen. Hij hielp ook als de navigatie niet helemaal goed liep.

Een verslag van de Bevrijdingsvuur Estafette door Mireille

Elk jaar herdenken wij op 4 mei de gevallen oorlogsslachtoffers met 2 minuten stilte. De dag erna vieren wij de vrijheid met een bevrijdingsvuur en allerlei leuke activiteiten. Dit jaar had Loopgroep Kloosterveen de eer om het bevrijdingsvuur op te halen uit Wageningen en hardlopend naar Assen te brengen. Zestien lopers en een fotograaf vertegenwoordigden deze twee dagen de Loopgroep én de vrijheid.

Bevrijdingsvuur estafette 4-5 mei 2018

De organisatie van het Bevrijdingsfestival Drenthe heeft ons gevraagd of wij, als loopgroep het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Assen willen brengen. Na kort spoedberaad hebben we besloten hier onze schouders onder te willen zetten. Maar dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou voor nodig.
 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.