Andere mogelijkheden om samen te trainen?

Wij hebben onlangs via SPOND een groep aangemaakt waarin je kunt zien, en aanmelden, aan welke loopactiviteiten je kunt deelnemen. Een aantal activiteiten zijn bestaande activiteiten in de buurt, maar er zijn ook activiteiten door ons aangemaakt en georganiseerd. Deze zijn allemaal overdag zodat de groepsgrootte niet aan een maximum is gebonden.


Heb je interesse, download dan de App:
directe link naar iPhone App => apps.apple.com/nl/app/spond/id755596884
directe link naar Android App => play.google.com/store/apps/details?id=com.spond.spond

Na installeren en registreren van de App heb je de groepscode nodig. Stuur ons een mail met het verzoek voor de code en je ontvangt per ommegaande de code. Check je Spambox, mogelijk komt de code daarin terecht. Na het aanmelden volgt nog eenmaal een activatie waarna je de activiteiten kunt zien en je ook kunt aangeven of je wil deelnemen. Je kunt op deze manier ook zien wie er nog meer deelnemen.

Ook kun je per activiteit berichtjes versturen, bijvoorbeeld om met elkaar mee te rijden.

 (na aanloggen zijn de trainingen en loopjes ook te vinden op de website: spond.nl)

Veel plezier

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.