Algemene voorwaarden nieuwsbrief

1. Uw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws door middel van een nieuwsbrief als e-mailbericht

2. De Loopgroep Kloosterveen kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten

3. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor de nieuwsbrief door onderaan in de nieuwsbrief op de hyperlink [unsubscribe/uitschrijven] te klikken of contact met ons op te nemen

Disclaimer

Loopgroep Kloosterveen Assen hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van onze leden.
Bescherming persoonsgegevens Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren op website en andere manieren worden vrijwillig verkregen en opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem.

Gebruik gegevens
De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om mailings en nieuwsbrieven te versturen:
· over belangrijke ontwikkelingen binnen de Loopgroep Kloosterveen;
· over diensten van Loopgroep Kloosterveen;
· over aanbiedingen voor leden van sponsoren;
· voor marktonderzoek.

Telecommunicatiewet
Loopgroep Kloosterveen conformeert zich aan de Telecommunicatiewetgeving in Nederland. Loopgroep Kloosterveen bevestigt hierbij dat zij op een correcte wijze met persoonsgegevens omgaat in het electronische, telefonische en postale berichtenverkeer, alsmede bij de acquisitie van nieuwe prospects en klanten.

Opslag gegevens
De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem van Loopgroep Kloosterveen. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen
In de e-mail nieuwsbrief en andere e-mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de e-mail communicatie vanuit Loopgroep Kloosterveen. U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal Loopgroep Kloosterveen u uit haar bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Website
We willen graag dat mensen die de website van Loopgroep Kloosterveen bezoeken, het een duidelijke en goede website vinden. Daarom verzamelen we informatie over bijvoorbeeld welke browser door de bezoekers gebruikt is, klikgedrag, tijdstip van het bezoek aan de website en hoe vaak de website wordt bezocht. Deze informatie is niet terug te leiden naar een bepaalde persoon.

Disclaimer
Alle inhoud welke door Loopgroep Kloosterveen gecommuniceerd wordt is met zorg vastgesteld. Dit geldt voor de website, de email nieuwsbrief, de mailingen en alle overige uitingen. Loopgroep Kloosterveen is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de verkregen informatie. Wij staan niet garant voor het feit of alle informatie compleet, accuraat en actueel is. Alle uitingen vanuit Loopgroep Kloosterveen worden beschermd door het auteursrecht. De uitingen zijn alleen bestemd voor de geadresseerde of de bezoeker van de website. Niets uit deze uitingen mag op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Wijzigen van deze disclaimer
Loopgroep Kloosterveen  houdt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. 

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.