Brigid was zwanger en liep hard tot aan haar uitgerekende datum

'Ondanks dat het goed voelde, was ik bang wat anderen van me dachten'.

Brigid Pickett (29) uit Amerika was 31 weken zwanger toen haar man deelnam aan de Idaho’s IMTUF 100 mile en onderweg bij een EHBO post moeite had de laatste 16 kilometer te voltooien.

Sponsorkliks financieel steuntje in de rug

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks.

 

Mijn primeur

Ik heb de estafetteloop als erg leuk ervaren. Toen ik aan had gegeven graag te willen lopen, was ik er eigenlijk nog niet zeker van. Het is wel 155 km van Wageningen naar Assen! De gezelligheid begon al bij de eerste bijeenkomst.

Volgend jaar graag weer!

Ik heb de hele ervaring met betrekking tot de bevrijdingsloop als positief ervaren. Doordat je samen gezellig begint met een pasta-party zet je direct de sfeer in een gezellige modus. De pasta was heerlijk en na twee borden was het tijd voor uitbuiken om vervolgens gezamenlijk naar het centrum van Assen te gaan.

Girl pouwer!

Ook dit jaar is mijn hoge verwachting weer waarheid geworden. Samen met al deze leuke mensen hebben we het gefixt.

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking