Het strava Segment van de Loopgroep Kloosterveen. De afstand is exact 1000 meter. Als je dit segment loopt of in je loop opneemt en je maakt gebruik van de Strava hardloop App, dan kun je de snelheid vergelijken met andere lopers die dit segment ook hebben gelopen. Wij zullen dit parcours een aantal keren per jaar met de loopgroep op de maandagavond gaan lopen.

[Verslag van Coriene]

Geen training?


Één keer per jaar is er op de maandagavond geen training. Dan is iedere deelnemer van de loopgroep uitgenodigd voor de eindejaarsbijeenkomst. Dit keer werden we ontvangen in de sportkantine van de MFA Kloosterveste. Hier werden we welkom geheten door Jan Koning.

In 2018 hebben wij de bevrijdingsvuur estafette op 4/5 mei van Wageningen naar Assen verzorgd. Het was een groot succes met veel enthousiaste deelnemers. De manier waarop wij als Loopgroep Kloosterveen hier invulling aan hebben gegeven is bij de organisatie (Bevrijdingsfestival Drenthe) niet onopgemerkt gebleven. Dat is dan ook de reden dat wij gevraagd zijn om dit nogmaals te organiseren, maar ons ook direct voor 2020 - het 75jarig jubileum - te commiteren.

Houd rekening met deze richtlijnen als je wilt beginnen met hardlopen.

Anita vraagt: Ik ben echt een beginner. Ik wil graag gaan hardlopen, maar er is zoveel informatie dat ik niet weet wat wel en wat niet nuttig is. Kun je me gewoon wat basale informatie geven? Wat heb ik precies nodig om te gaan hardlopen?

Maandagavond 17 december houden we weer onze jaarlijkse kerstborrel/sportieve-jaarafsluiting. Op deze maandagavond gaan we niet trainen, maar organiseren we een gezellige bijeenkomst in de Sportkantine van MFA Kloosterveste.

Aanvang 19:30 uur.

Locatie: SPORTKANTINE MFA KLOOSTERVEEN
Traverse 39, 9408MK, Assen | Terreplein.

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking