Hoe voorkom je blaren als je gaat hardlopen?

Wil jij dé tip tegen blaren? Gebruik het extra gaatje in je hardloopschoen. Sinds mijn 6de loop ik al hard.

Wanneer je een poosje niet hebt gelopen, helpt je lichaam om makkelijker terug te komen.

Opnieuw beginnen met hardlopen is gemakkelijker dan je denkt. Als je als runner al een behoorlijke sportieve loopbaan achter de rug hebt, en er even uit lag, keer je gemakkelijker terug dan je denkt. Natuurlijk, misschien ben je iets zwaarder, je hart is iets minder goed in vorm en je pezen en banden zijn stijver en hebben een voorzichtige start nodig.

Het strava Segment van de Loopgroep Kloosterveen. De afstand is exact 1000 meter. Als je dit segment loopt of in je loop opneemt en je maakt gebruik van de Strava hardloop App, dan kun je de snelheid vergelijken met andere lopers die dit segment ook hebben gelopen. Wij zullen dit parcours een aantal keren per jaar met de loopgroep op de maandagavond gaan lopen.

Sporten als het ijs- en ijskoud is? Zeker doen!

Koning Winter heeft vele gezichten. Hij kan ons verrassen met een sneeuwtapijt, maar schudt met evenveel gemak ijzel, mist en regen over ons uit. Nu het weer wat kouder aan het worden is, wilden we je er toch even aan herinneren: lopen in de kou is goed voor je!

[Verslag van Coriene]

Geen training?


Één keer per jaar is er op de maandagavond geen training. Dan is iedere deelnemer van de loopgroep uitgenodigd voor de eindejaarsbijeenkomst. Dit keer werden we ontvangen in de sportkantine van de MFA Kloosterveste. Hier werden we welkom geheten door Jan Koning.

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking