COVID maatregelen Loopgroep Kloosterveen

 

 

 

* We willen op maandag 15 juni weer beginnen met de looptrainingen op voorwaarde dat iedereen zich houdt aan onderstaande maatregelen en richtlijnen.

* Wij hebben onze activiteiten aangemeld bij de Gemeente Assen.

* Overeenkomstig onze algemene voorwaarden loopt iedereen mee op eigen risico en kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden bij ziekte of besmetting.

* Eenmalig aanmelden via email dat je weer wil gaan lopen. Ben je nog geen lid, meld je dan eerst aan als lid.

COVID maatregelen, hoe verder met de trainingen?

Langzaam aan versoepelen de maatregelen die de overheid heeft genomen tegen het uitbreiden van het coronavirus zich en komt de samenleving weer op gang.

Dit is hoe hardlopen je geheugen traint

Weer je autosleutels kwijt? Train je geheugen door hard te lopen. 

Trainingsschema tijdens COVID-19

Omdat we niet gezamenlijk kunnen trainen heeft Nico, speciaal voor jullie, een trainingsschema gemaakt tot aan de zomer. Het schema kent drie niveaus en komt overeen met de groepsindeling zoals wij die op de maandagavond training ook hanteren.

Vrijwilligers op het TT Circuit Assen gezocht.

Wil je meehelpen de clubkas te spekken? Meld je dan aan via  en wordt vrijwilliger.

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking