Maandagavond 23 december houden we weer onze jaarlijkse kerstborrel-sportieve-jaarafsluiting.

Op deze maandagavond gaan we niet trainen, maar organiseren we een gezellige bijeenkomst in de Sportkantine van MFA Kloosterveste.

Aanvang 19:30 uur.

Locatie: SPORTKANTINE MFA KLOOSTERVEEN
Traverse 39, 9408MK, Assen | Terreplein.

Hoe ziet de avond eruit?

Voorgaande jaren gingen we op bezoek bij een bedrijf dat affiniteit heeft met onze sport. Ook dit jaar zullen we weer een spreker uitnodigen die jullie kan inspireren en informeren op loopgebied specifiek en bewegen in zijn algemeenheid. Wie? Dat is nog een verrassing!  

Verder deze avond:

- Terugblikken 2019 en vooruitkijken 2020;

- We zullen de loopbegeleiders weer bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Er is een collectebus aanwezig waar je jouw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van het cadeau dat we de begeleiders aanbieden, in kunt deponeren; Kun je echt niet aanwezig zijn, maar toch willen bijdragen aan het gezamenlijke geschenk voor de loopbegeleiders, dan mag je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL26 ASNB 0709231520 t.n.v. ASN Loopgroep Kloosterveen;


- Aftrap 4/5 mei Bevrijdingsvuur Estafette tocht en inventarisatie deelnemers / liefhebbers / vrijwilligers;

- Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Koffie-thee/fris en een versnapering wordt door ons verzorgd;

- Wij hopen dat alle leden aanwezig zijn deze avond, jullie aanwezigheid is onze waardering.

 

 

 

 

#clubactie #sponsorkliks

  
 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.