COVID maatregelen, hoe verder met de trainingen?

Langzaam aan versoepelen de maatregelen die de overheid heeft genomen tegen het uitbreiden van het coronavirus zich en komt de samenleving weer op gang.

Ook het sporten is, onder voorwaarden weer mogelijk. We krijgen al regelmatig hartverwarmende reacties en ook vragen van lopers die dolgraag weer met ons willen gaan trainen. Dank daarvoor, dit geeft ons in ieder geval te kennen dat jullie graag weer in groepsverband willen trainen.


Als loopbegeleiders zijn we ons nog aan het oriënteren en beraden wat dit voor de loopgroep Kloosterveen betekent. Onder welke voorwaarden kunnen wij weer beginnen? Dit is niet eenvoudig en we willen hierbij onze verantwoordelijkheid nemen en niet 'over één nacht ijs gaan'. We hebben hierbij te maken met richtlijnen vanuit de overheid, veiligheidsregio Drenthe, gemeente Assen maar ook de KNAU.

Zodra we een besluit hebben genomen zullen we aan jullie laten weten onder welke voorwaarden we weer kunnen gaan trainen.

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.