1000 meter Testloop op 24 augustus 2020

Normaal gesproken organiseren wij altijd 3 testlopen per jaar, maar in verband met COVID-19 heeft dit geen doorgang kunnen hebben. In 2020 willen we toch nog één keer een 1000 meter testloop.
 

 

Wat is een testloop?

De naam zegt het al, het is een testloop. Het is beslist geen wedstrijd, we gaan dus niet tegen elkaar lopen. Het is een testloop voor jezelf. Op deze manier kun je zien hoe snel je loopt op de 1000 meter. Als we dit herhalen kun je ook zien of je vooruitgang boekt.

Hier gaan we lopen.
 

Hoe gaan we dit organiseren?

  • We beginnen vanaf de Kloosterveste met een warming-up van +/- 20 minuten.
  • Bij de start staan meerdere van onze begeleiders met een stop-watch om de tijd op te nemen.
  • We starten in meerdere groepen om de nodige afstand te kunnen borgen.
  • De begeleider – met stop-watch – begeeft zich na het startschot naar de finish en geeft daar aan iedere loper de gelopen tijd door.
  • Bij de finish hebben we een score bord staan.
  • De loper schrijft zelf zijn tijd op (sommige die al eerder hebben gelopen kunnen ook hun progressie of terugval zien).
  • Na +/- 4 minuten start de volgende groep met lopers.
  • Na de testloop rustig uitlopen en een cooling-down in of nabij de Kloosterveste.

Voor jezelf!

Wij willen nogmaals benadrukken dat iedereen voor zichzelf loopt en dat het puur is om zelf na te gaan wat je tempo is. Door dit te herhalen kun je zien of je vooruitgang boekt. De gegevens zullen door ons worden bewaard, maar niet gedeeld op de website/social media.


Graag weer tot ziens aanstaande maandagavond tijdens de training om 19:30.

.

Voor afbeeldingen van voorgaande jaren zie onze fotogalerij.

 

 

 

Het parcours van de testloop

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking