Groep 3 (beginnersniveau) wordt nog steeds gegeven

Groep 3, wij missen jullie!

Vanaf 17 augustus is er geen aparte training meer geweest voor groep 3. Slechts één keer kwam dat door een tekort aan begeleiders, en één keer was er een 1-km testrun.

 

De andere keren was er te weinig belangstelling: hooguit twee deelnemers uit groep 3,  de voortzetting van de beginnersgroep. En niet altijd dezelfde deelnemers.

 

Op maandag 5 oktober is Nico met 2 (twee) dames weer voorzichtig gestart met een training. Wij zagen graag dat er meer deelnemers waren van groep 3. Dat is voor de deelnemers zelf leuker en ook voor Nico. Kom maandag weer meetrainen op jullie eigen niveau. Het weer is toch geen belemmering? We hebben maandag weer gewonnen van Buienradar, dus kom!

groeten, Nico

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons al jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking