Dinsdag 13 oktober 2020:

Het kabinet heeft vandaag besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt. Voor sporten betekent dit dat de maximale groepsgrootte buiten 4 personen, met een onderlinge tussenruimte van minimaal 1,5 meter, mag zijn.

Daarom zullen de centrale trainingen op de maandagavond in ieder geval de komende 4 weken niet doorgaan.

 

Het is voor ons niet haalbaar om de trainingen in de huidige vorm door te laten gaan en daarbij de maximale grootte van 4 lopers in acht te nemen. Helaas hebben we daarom besloten - tijdelijk - even geen centrale training te organiseren. Voorlopig de komende 4 weken (t/m 9 november 2020). Of we daarna weer kunnen starten met gezamenlijk trainen hangt helemaal af van de besluiten die het kabinet neemt en de adviezen die de Veiligheidsregio Drenthe en ook de Atletiekunie geven. Als het eerder weer kan zullen we dat doen en zo snel mogelijk bekend maken.

Probeer wel te blijven hardlopen en daar waar mogelijk in kleine groepjes. Samen lopen is toch leuker. Klik hier voor het aangepaste trainingsschema, en onderaan dit artikel.

Verder verwijzen we graag naar de informatie op www.rijksoverheid.nl en de routekaart (zie gevoegd).

 

 

 

 

 

#covid-19 #corona #atletiek #hardlopen #kloosterveen #assen #maatregelen

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons al jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking