Kijk jij net zo uit naar Kerstmis als wij?

Ook al is alles dit jaar anders, één ding blijft zeker: Kerstmis is de tijd die je doorbrengt met je dierbaren.

 

Wij, als bestuur, kijken altijd uit naar de eindejaarsbijeenkomst (kerstborrel) van de Loopgroep Kloosterveen. Samen met jullie terugblikken en vooruitkijken naar het nieuwe sportieve jaar. De loopbegeleiders even in het zonnetje zetten door hun namens ons allen een cadeau aan te bieden en gezellig bij elkaar zijn. Even eens iets anders dan de gebruikelijke maandagavond trainingen.

Helaas ziet het er dit jaar allemaal anders uit en hebben wij besloten in verband met jullie en onze gezondheid de eindejaarsbijeenkomst van 2020 niet te laten door gaan. De directie van MFA Kloosterveste heeft ook laten weten dat het niet verantwoord is om samen te komen in het sportcafé. Ook omdat andere branches zo zwaar geraakt worden en vele activiteiten worden gecanceld lijkt het ons ook vanuit maatschappelijk belang niet verstandig om een bijeenkomst te houden. Erg spijtig, maar het is niet anders!

Wat nu?

  • Zodra het weer mag, gaan we de maandagavondtrainingen weer opstarten.
  • Als het mogelijk is willen we een jaarbijeenkomst tijdens de Pasen organiseren.
  • Wij zullen wel alvast de begeleiders in het zonnetje zetten en hen voor de kerst een cadeau overhandigen. Wil je hier aan bijdragen? Wij stellen dit erg op prijs. Via tikkie kun je een vrije bijdrage overmaken naar onze verenigingsrekening. Wil je bijdragen aan het 'Geschenk loopbegeleiders'?  Het kan via https://tikkie.me/pay/6i9uge7q98veqhh93998  [Deze link is geldig t/m 3 januari]   
  • Ook onze facebook redacteuren zullen we op een gepaste manier bedanken (hierover later meer).
  • Je kunt tot 19 januari de Loopgroep Kloosterveen Puzzelrun lopen!
  • We zullen in 2021 het bevrijdingsvuur uit Wageningen halen namens het BFD. Tenminste als het doorgaat. De organisatie heeft ons alweer gevraagd om mee te doen.
  • Wadlopen naar Ameland?
  • Samen de 4Mijl van Assen lopen?
  • De 10VanAssen rennen?

Alles is afhankelijk van het coronavirus.

 

Het bestuur van Loopgroep Kloosterveen wenst jullie allen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2021. Blijf gezond!

 

Simon, Audri, Albert, Nico en Jan

 

 

 

 

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

 

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

   STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.