Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers.

Loopgroep Kloosterveen dus ook niet. Ieder jaar zetten we de vrijwilligers in het zonnetje tijdens onze jaarafsluiting. In verband met het coronavirus kan dat helaas niet doorgaan. Desondanks vinden we het van groot belang om toch onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet afgelopen jaar.

 

Zoals jullie weten verzorgen Albert, Audri, Nico en Simon de maandagavond trainingen en Bart en Coriene maken daar regelmatig een mooi verslag van voor onze facebookpagina.

Dit jaar bestaat het bedankje uit een trainingsjasje en mondkapje voor de begeleiders en een beanie (mutsje) en sleutelhanger van de Loopgroep Kloosterveen voor onze vloggers.

Vele leden hebben al een bijdrage overgemaakt om ook op die manier hun dank aan onze vrijwilligers kenbaar te maken. We hebben al ruim € 190 ontvangen!  Wil je ook bijdragen aan het cadeau dan kun je dit doen via tikkie https://tikkie.me/pay/6i9uge7q98veqhh93998 .  Alvast hartelijk dank!

Fijne feestdagen, blijf gezond en hopelijk kunnen we snel de trainingen weer oppakken in het nieuwe jaar.

 

Zie hier voor een compilatie van bedankjes; Film

       

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

 

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

   STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.