Asserstadsloop 17 oktober 2021

Doe je ook mee met het team van Loopgroep Kloosterveen aan de Asserstadsloop 2021?

 

Wij kunnen ons als team inschrijven voor de Asserstadsloop, voor de 5 of 10 km wedstrijdloop. Als je je via ons opgeeft ontvang je een startnummer en een functioneel hardloopshirt met opdruk van Loopgroep Kloosterveen. Op deze manier vertegenwoordig je onze loopgroep bij dit Asser evenement en doe je gezellig mee aan dit evenement. Een aantal lopers hebben ons via de POLL laten weten graag gezamenlijk hieraan mee te willen doen.

Van de organisatie Asserstadsloop ontvangen wij een korting op de inschriiving. Bij de inschrijving ontvang je een startbewijs en een functioneel hardloopshirt, met het logo van de Loopgroep Kloosterveen.

 

De aanbieding: Het startbewijs + shirt kost € 29,50. De loopgroep Kloosterveen draagt daar nog eens € 7,00 extra aan bij zodat je slechts € 22,50 hoeft te betalen.

Doe je mee? Geef je dan op voor 21 augustus 2021 via en maak € 22,50 over op bankrekeningnummer NL26 ASNB 0709231520 tnv Loopgroep Kloosterveen (p/a J. Koning) o.v.v. 'asserstadsloop2021' + je naam.

INSCHRIJVING GESLOTEN

Houd de timings en informatie op de website https://www.deasserstadsloop.nl in de gaten. Hier worden de laatste bijzonderheden vermeld.

 

 

 

#frissestart

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.