Na start actie al 50% méér online loten verkocht!

Een vliegende start van de verkoop van Grote Clubactie loten


Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie weer van start gegaan. In heel Nederland zijn meer dan 300.000 enthousiaste leden begonnen met de verkoop van loten voor hun club.

Dit jaar worden er veel online loten verkocht. We zien een stijging van maar liefst 50% ten opzichte van vorig jaar. Toen werden er in de eerste drie dagen bijna 250.000 online loten verkocht, dit jaar zijn dat er al maar liefst 375.000. Dat is veelbelovend.

Ook dit jaar zijn er persoonlijke verkooppagina’s voor verkopende leden beschikbaar. Deze zijn eenvoudig te delen via WhatsApp maar ook te bereiken via een QR-code. Hier wordt veelvoudig gebruik van gemaakt. Het maakt de verkoop nog persoonlijker en leden hebben zelf ook inzage in het aantal (online) verkochte loten. Het is fijn om te horen dat dit helpt in de motivatie van de lotenverkopers.

Door het massale gebruik van de verkooppagina’s hebben we afgelopen zaterdag te maken gehad met enkele technische aanloopproblemen waardoor met name in de ochtend het systeem wat traag was. Gelukkig heeft dit kopers niet weerhouden om massaal loten te kopen.

 
Verhoog je opbrengst en maak het leuker voor je leden!

Meer loten verkopen klinkt voor veel verenigingen als muziek in de oren maar de vraag is, hoe doe je dit? Nou heel simpel, geef jullie leden allemaal een eigen verkooppagina.

Met de online verkoopmethode of de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje zijn leden direct in het bezit van een persoonlijke verkooppagina. Als de koper op de link klikt of de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van de verkoper. Handig toch?! Wil je graag meer weten over de persoonlijke verkooppagina’s voor leden?


Meedoen kan nog!

Je kunt loten kopen klik hier.

Doet jouw vereniging mee? Wordt wederverkoper en help Loopgroep Kloosterveen aan hoge sponsorinkomsten. Zelf maak je kans op mooie prijzen.

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.