Clubkleding Loopgroep Kloosterveen

Wil je ook graag in functionele en kwalitatief goede kleding sporten? Dan is dit de mogelijkheid! Samen met Run2Day Assen hebben we, exclusief voor leden van de loopgroep, een mooi kledingpakket samengesteld voor een scherpe prijs. De kleding is van het kwaliteits-sportmerk FUSION (https://nl.fusionworld.com).
Passen en bestellen bij Run2Day Assen. Ben je geïnteresseerd, dan kun je de kleding zien, voelen en passen in de winkel. Er liggen bestel-/prijslijsten gereed. Let op de prijzen zijn gereduceerd, maar alleen in combinatie met logo opdruk van de Loopgroep Kloosterveen.
Wil je eerst de prijs weten stuur dan even een mail. Omdat de prijzen commercieel vertrouwelijk zijn, zullen we die niet publiceren. Er wordt in partijen besteld/bedrukt, dus het kan zijn dat je even een aantal weken moet wachten.
Maatvoeringtabel klik hier.
 
#Run2Dayassen #run2day

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.