Samen lopen, betekent soms ook samen stilstaan

{alleen als de coronamaatregelen het toelaten}
Traditioneel staan we aan het einde van het sportieve jaar even stil om terug te blikken, maar ook alvast vooruit te kijken. Ook al is alles dit jaar anders, één ding blijft zeker: Kerstmis is de tijd die je doorbrengt met je dierbaren.

Helaas ging de eindejaarsbijeenkomst vorig jaar niet door, maar we hopen elkaar in 2021 wel in de Sportkantine van MFA de Kloosterveste te mogen ontmoeten. Wij, als bestuur, kijken altijd uit naar de eindejaarsbijeenkomst (kerstborrel) van de Loopgroep Kloosterveen. Samen met jullie terugblikken en vooruitkijken naar het nieuwe sportieve jaar. De loopbegeleiders even in het zonnetje zetten door hun namens ons allen een cadeau aan te bieden en gezellig bij elkaar zijn. Even iets anders dan de gebruikelijke maandagavond trainingen.

Wanneer - Waar?

Op maandagavond 20 december 2021 gaan we niet trainen, maar organiseren we een gezellige bijeenkomst;
Aanvang 19:30 uur; Eindtijd +/- 22:00 uur;
Locatie: SPORTKANTINE MFA KLOOSTERVEEN [zie afb geheel onderaan];
Traverse 39, 9408MK, Assen | Terreplein.

Hoe ziet de avond eruit?

Voorgaande jaren gingen we op bezoek bij een bedrijf dat affiniteit heeft met onze sport. Dit jaar zullen we een spreker uitnodigen die jullie kan inspireren en informeren op loopgebied specifiek en bewegen in zijn algemeenheid. Wie? Dat is nog een verrassing!  

Verder deze avond:

- Terugblikken 2021 en vooruitkijken 2022;

- We zullen de loopbegeleiders weer bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Er is een collectebus aanwezig waar je jouw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van het cadeau dat we de begeleiders aanbieden, in kunt deponeren; Kun je echt niet aanwezig zijn, maar toch willen bijdragen aan het gezamenlijke geschenk voor de loopbegeleiders, dan mag je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL26 ASNB 0709231520 t.n.v. ASN Loopgroep Kloosterveen [ic J. Koning];


- Aftrap 4/5 mei Bevrijdingsvuur Estafette tocht 2022 en inventarisatie deelnemers / liefhebbers / vrijwilligers;

- Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Koffie-thee/fris en een versnapering wordt door ons verzorgd;

- Wij hopen dat alle leden aanwezig zijn deze avond, jullie aanwezigheid is onze waardering.

- Alles is afhankelijk van het coronavirus.

- Coronatoegangsbewijs [QR-code] zijn wij verplicht te controleren. Neem deze dus mee, wij zullen scannen. Meer info lees je hier.

 

Het bestuur van Loopgroep Kloosterveen wenst jullie allen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2022. Blijf gezond!

Simon, Audri, Albert, Nico en Jan

Vrije bijdrage afb-locatie afb-locatie afb-locatie
       

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.