Slechts een kwartiertje oefeningen

 

Als een kanonskogel oefeningen doen?

Het kan zelfs nog korter dan vijftien minuten, maar je kunt de oefeningen van de afgelopen dagen natuurlijk ook combineren.

Zo duurt onderstaande Cannon Ball-sessie slechts zes minuten. Je kunt de oefeningen zowel voor als na je training doen.

 

Als je de oefeningen (zoals de eerste) niet gewend bent, kan het getoonde tempo best pittig uitpakken. Doe het eerst in je eigen tempo en met een beperkt aantal herhalingen (5 tot 8).

Rugklachten

De oefeningen zijn bedoeld voor je algemene kracht. Heb je een zwakke rug (of vaker rugklachten) pas dan op met een al te intensieve uitvoering. Met name de eerste twee oefeningen kun je eventueel ook iets verderop in het programma doen.

Slechts een kwartiertje oefeningen

 

 

 

Bekijk het filmpje voor inspirerende oefeningen. 8 week General Strength Progression - Part 4

 

 

 

 

 

 

 

Bron: runnersworld

 

Twitter
Facebook

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.