Maandagavond 17 december houden we weer onze jaarlijkse kerstborrel/sportieve-jaarafsluiting. Op deze maandagavond gaan we niet trainen, maar organiseren we een gezellige bijeenkomst in de Sportkantine van MFA Kloosterveste.

Aanvang 19:30 uur.

Locatie: SPORTKANTINE MFA KLOOSTERVEEN
Traverse 39, 9408MK, Assen | Terreplein.

Hoe ziet de avond eruit?

Voorgaande jaren gingen we op bezoek bij een bedrijf dat affiniteit heeft met onze sport. Dit jaar hebben we Olfert Molenhuis bereid gevonden om te komen vertellen over 'wat hem drijft in de loopsport'. Olfert is een bekende loper in de atletiek en woont in Kloosterveen, hoe mooi is het dan dat hij deze avond aanwezig wil zijn om iets over zijn drive te vertellen en wat hij allemaal heeft gepresteerd en nog hoopt te bereiken.
 

 

 

Verder deze avond:

- Terugblikken 2018 en vooruitkijken 2019;

- We zullen de loopbegeleiders weer bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Er is een collectebus aanwezig waar je jouw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van het kado dat we de begeleiders aanbieden, in kunt deponeren; Kun je echt niet aanwezig zijn maar toch willen bijdragen aan het gezamenlijke geschenk voor de loopbegeleiders, dan mag je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL26 ASNB 0709231520 t.n.v. ASN Loopgroep Kloosterveen;

- Sportkledingmarkt;
- Aftrap 4/5 mei Bevrijdingsvuur Estafette tocht en inventarisatie deelnemers / liefhebbers / vrijwilligers;

- Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Koffie/thee/fris en een versnapering wordt door ons verzorgd;

- Wij hopen dat alle leden aanwezig zijn deze avond, jullie aanwezigheid is onze waardering.

 

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

 

  Run2Day Assen
Ceresstraat 7 | 9401DP Assen
0592-300 607 |

Alle leden ontvangen bij Run2Day Assen 10% korting op kleding en nieuwe schoenen!

 Sponsorkliks

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Wij worden door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Via Sponsorkliks kom je op een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!  Hier lees je meer.

Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.