[Verslag van Coriene]

Geen training?


Één keer per jaar is er op de maandagavond geen training. Dan is iedere deelnemer van de loopgroep uitgenodigd voor de eindejaarsbijeenkomst. Dit keer werden we ontvangen in de sportkantine van de MFA Kloosterveste. Hier werden we welkom geheten door Jan Koning.

Hij had een mooie presentatie voorbereid, waarbij de hoogtepunten van 2018 werden doorgenomen en daarna kwamen de plannen voor 2019 aan bod. Voor dit jaar staan er weer drie testlopen van 1km gepland, zijn we weer gevraagd om het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Assen te brengen, gaan we wadlopen en staan er weer diverse loopevenementen in de buurt van Assen gepland. Uiteraard werden de looptrainers in het zonnetje gezet. Zonder hen natuurlijk geen looptrainingen. Hierna was het de beurt aan Olfert Molenhuis. Hij kwam iets vertellen over zijn mooie hardloopcarriere. Uiteraard was er ruimte voor het stellen van vragen. Leuk om eens te horen hoe zijn carrière is verlopen. Olfert hartelijk bedankt voor je komst! Tja en ook Bart en ik (@Coriene) werden nog bedankt voor het (bijna) wekelijks schrijven van onze belevenissen met de loopgroep. Onzin natuurlijk want we doen het graag! O, ja een kleine bijdrage aan de loopgroep was en is mogelijk, ook achteraf kun je je bijdrage doen via bankrekeningnummer NL26ASNB0709231520 (loopgroepkloosterveen p/a J. Koning). Kortom weer een leuke bijeenkomst en tot 7 januari!

 

[Verslag van Bart]

BLIJ VERRAST??


Dat waren Coriene en ik vanavond zeker tijdens de Eindejaarsbijeenkomst 2018. Opeens was daar een tegoedbon van trainer Jan, als dank voor onze inzet omdat wij (bijna) elke week een stukje op de Facebook pagina van de Loopgroep Kloosterveen plaatsen. We hebben dit met veel plezier gedaan en doen het ook graag in 2019.
De bon voor een paar sokken zullen we binnenkort gaan halen bij Sport 2000 Van Leeuwen.
Bedankt trainers Jan, Simon, Audri, Albert en Nico niet alleen voor de bon maar ook voor de wekelijkse looptrainingen die jullie verzorgen.
Groet,
B@rt

powered by social2s

 WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR:

SPORT 2000 VAN LEEUWEN; ondersteund ons reeds jaren
in de aanschaf van loopkleding en reflecterende hesjes.

Leden krijgen 10% korting op de aanschaf van kleding!

 

STILA ASSEN; heeft ons in 2016 en 2018 financieel
ondersteund in de aanschaf van reflecterende hesjes.

 

 

Beste bezoekers,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Hiernaast staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor je medewerking