Wordt het een warme zomer?

 - - -
-

Wordt het een warme zomer?

Nieuwe leden | Nieuws | Vooruitblik

Beste Bezoeker,

 

We zijn weer gestart

 

De eerste trainingenMaandag 31 mei zijn we weer begonnen met centrale trainingen. De opkomst was direct als vanouds. Twee weken later op maandag 14 juni zijn we  gestart met beginnerstrainingen. Mede door de subsidie #frissestart van de gemeente Assen hebben we een campagne op kunnen zetten en nieuwe leden kunnen werven. Ook bestaande leden hebben we op deze manier kunnen attenderen en enthousiasmeren voor de maandagavond trainingen.
 

Nieuwe leden

Er hebben zich 32 nieuwe leden bij de loopgroep aangemeld! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Ons primaire doel is niet om heel groot te worden, maar wel om - in lijn met het Asser Sportakkoord - mensen te bewegen en op een prettige manier te laten sporten.
Aanmelden nieuwe leden kan nog steeds, stuur deze mail gerust door naar iemand die wel een zetje kan gebruiken.

 

Samenwerking

 

Omdat onze vorige kledingsponsor heeft besloten te stoppen zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Run2Day Assen. Wij kunnen daar onze clubkleding kopen. Indien er voldoende animo is bij de leden kunnen we bezien of we een kledinglijn op kunnen zetten. Klik hier indien je op de hoogte gehouden wil worden.

Als leden van de loopgroep Kloosterveen individueel sportartikelen kopen bij Run2Day Assen ontvangen ze 10% korting. Je bent lid als je de nieuwsbrief ontvangt. Bij de kassa wel even zelf aangeven dat je lid bent!
 

 

POLL


De leden die vorig jaar al lid waren hebben een brief op het huisadres ontvangen. Reden was dat we ons ledenbestand en de bijbehorende adresgegevens up-to-date willen houden. Daarnaast is iedereen gevraagd om de POLL in te vullen zodat we onze trainingen en activiteiten nog beter kunnen afstemmen op de wensen van de leden. Benieuwd naar de uitkomsten? Klik hier.


Vooruitblik:


30 augustus de 1000mtr testloop bij de Baggelhuizerplas.

11 september 2021 4Mijl van Assen

17 oktober 2021 AsserStadsLoop (5/10 km)
Wil je meedoen? Klik hier

Maandag 20 december: jaarlijkse afsluiting, kerstborrel.

 


   

Snelste Marathon gaat bergafwaarts

Dit is de snelste marathon ter wereld en gaat vrijwel 100% bergafwaarts

Met een hoogteverschil van 1.938 meter en afdaling van 4.6% kan je je benen nauwelijks bijhouden in hun race naar de finishlijn.


Lees verder
 

Deze vier signalen wijzen je op een mogelijk ijzertekort

Deze vier signalen wijzen je op een mogelijk ijzertekort

Voel jij je vermoeid of heb je het regelmatig koud? Misschien is een ijzertekort de oorzaak.


Lees verder
  

 
 

Grote Clubactie 2021
 

Ook in 2021 willen we weer meedoen met deze actie. 

Binnenkort gaan we inventariseren of je loten wil kopen, maar ook of je online-reseller wil worden. We merken dat die laatste vorm van loten verkopen goed werkt.

We hopen dat je mee wil doen en ons niet in de - financiële - kou laat staan. Alvast erg veel dank voor jullie aankopen en inzet.  Een aantal leden hebben zich al opgegeven als lotenkopers en/of wederverkopers. Wil je reseller worden, klik dan hier.

 
 

Doorlopend:
 

Sponsor ons gratis!

Daar moeten wij toch van mee kunnen profiteren. Koop je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst sponsorkliks te bezoeken. Via de knop van SponsorKliks kom je uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt, maar er gaat dan een commissie naar de loopgroep.
Je sponsort dus gratis!

 


Met vriendelijk groet,

Audri, Simon, Albert, Nico en Jan
www.loopgroepkloosterveen.nl 
Wij worden gesponsord door Run2Day Assen
Ceresstraat 7, 9401 DP, Assen
Run2Day
assen.run2day.nl | 0592-300607
Leden ontvangen 10% korting bij Run2Day. Je bent lid als je deze nieuwsbrief ontvangt.
Laat hem eventueel zien vanaf je smartphone in de winkel.

#assersportakkoord #frissestart
 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Uitschrijven
Powered by AcyMailing