COVID maatregelen

Beste Bezoeker,

Via social media al aangekondigd, maar om te voorkomen dat we niet iedereen bereiken ook nog dit mailbericht.


De regering heeft afgelopen vrijdag 19 november aanvullende maatregelen afgekondigd die ingaan op zondag 21 november en voor drie weken van kracht zijn. Op 14 december komt de regering met een nieuwe update.

Dit betekent dat de centrale trainingen van maandagavond 29-11 / 6-12 / 13-12, in verband met de groepsgrootte NIET doorgaan. Of onze eindejaarsbijeenkomst op 20-12 wel door kan gaan is zeer ongewis. We melden dit zodra we daar meer duidelijkheid over hebben.

Na 17:00 uur is het wel toegestaan om in groepjes van maximaal 4 personen te trainen. Dus blijf lekker hardlopen en zoek een loopmaatje.

spond.nlAndere mogelijkheden om samen te trainen? Wij hebben onlangs via SPOND een groep aangemaakt waarin je kunt zien, en aanmelden, aan welke loopactiviteiten je kunt deelnemen. Een aantal activiteiten zijn bestaande activiteiten in de buurt, maar er zijn ook activiteiten door ons aangemaakt en georganiseerd. Deze zijn allemaal overdag zodat de groepsgrootte niet aan een maximum is gebonden.


Heb je interesse, download dan de App:
directe link naar iPhone App => apps.apple.com/nl/app/spond/id755596884
directe link naar Android App => play.google.com/store/apps/details?id=com.spond.spond
Na installeren en registreren van de App heb je de groepscode nodig. Stuur ons een mail via met het verzoek voor de code en je ontvangt per ommegaande de code. Na het aanmelden volgt nog eenmaal een activatie waarna je de activiteiten kunt zien en je ook kunt aangeven of je wil deelnemen. Je kunt op deze manier ook zien wie er nog meer deelnemen. Ook kun je per activiteit berichtjes versturen, bijvoorbeeld om met elkaar mee te rijden.

 (na aanloggen zijn de trainingen en loopjes ook te vinden op de website: spond.nl)

Blijf gezond!

Met sportieve groet,

Audri, Simon, Nico, Albert en Jan

www.loopgroepkloosterveen.nl
www.facebook.com/loopgroepkloosterveen 
https://twitter.com/LG_Kloosterveen
www.instagram.com/loopgroepkloosterveen.nl
https://www.strava.com/clubs/loopgroepkloosterveen

Ben je geen lid meer en wens je geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kun je je hier afmelden. Geef aub een reden op zodat wij onze administratie op orde kunnen houden.

Powered by AcyMailing