Sponsorkliks mei 2020

Thuisbezorgd
Klik op een  logo om direct naar een winkel te gaan, commissies komen ten goede aan Loopgroepkloosterveen
SponsorKliks - gratis sponsoren

Beste Bezoeker,

"In Corona tijd wordt er meer dan ooit online gekocht bij webwinkels" ; koppen de kranten.
 
Online consumentenbestedingen in non-food zijn sinds de uitbraak van het coronavirus volgens onderzoeksbureau GfK gestegen met 56% ten opzichte van vergelijkbare weken een jaar geleden.
*In week 12, de eerste week na de uitbraak in Nederland, steeg de omzet met 61%.
*In de weken voor Pasen (week 14 en 15) liep de online omzet op tot zo’n 67%.
*In week 16 (de week van 13 april) bereikte de online omzetstijging ten opzichte van een jaar eerder een piek van 72% (wat zo'n € 30 miljoen extra omzet per week betekent).

Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org: “De door GfK gemeten groeicijfers zijn herkenbaar voor veel productsectoren die het thuis leven en werken mogelijk maken. Ook bij categorieën als online eten en drinken, gezondheid, sport, wonen, boeken en bloemen zijn de online omzetstijgingen meer dan significant.”

Ondanks dat we geen centrale trainingen hebben, lopen de kosten - hoe klein ook - wel gewoon door. Nee, we gaan je niet vragen te doneren! Maar je kunt ons financieel wel helpen door jou online aankopen via Sponsorkliks te laten verlopen en daarbij aan te geven dat je Loopgroep Kloosterveen wil sponsoren.
 
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting,
zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online b.v. een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels
als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het
aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Loopgroep Kloosterveen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen?

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!


Recente advertenties:

Viking is de leverancier als het gaat om alles wat je nodig hebt om thuis te werken en te studeren, ook in deze onzekere tijden. 
 
Speciaal voor jouw hebben we een shop gecreëerd waar je al deze producten kunt vinden. In deze shop vindt je producten als pennen, rekenmachines, kantoorartikelen en schrijfwaren, van topmerken als Post-it, Casio en Stabilo. 
 
Naast deze merken vindt je ook een assortiment eigen merk producten, waarmee je wel tot 30% kunt besparen. Breng nu een bezoek aan Viking en ontdek alles wat je nodig heeft om thuis te studeren, nu met extra voordeel!
 
Actie geldig t/m 31-05-2020

 


 


 

 
Moederdag bij BOL
Bij Bol.com shop je voor de leukste moederdag cadeaus en maak je mama's dag onvergetelijk!
Klik hier en ga direct naar de shop.
 
        alle winkels     
 
Loopgroep Kloosterveen. Je kunt je hier afmelden voor deze nieuwsbrief. Indien je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen meld je dan niet per ongeluk af voor alle nieuwsbrieven, want dan mis je wellicht handige informatie!
 
Powered by AcyMailing