Eindejaarbijeenkomst 2017

 - - -
-

Eindejaarbijeenkomst Loopgroep

Afsluiting 2017 | SKS Fysio | loopkleding

 

Beste Bezoeker,

Afsluiting sportief jaar 2017:

Maandag 18 december vanaf 19:30 uur zullen we wederom een eindejaarsafsluiting organiseren, waarbij we niet gaan hardlopen maar gezellig bij elkaar komen.
We zullen, onder het genot van koffie/thee en iets lekkers, terugblikken op het vorig jaar en vooruitkijken naar een sportief 2018. Ook zullen we de loopbegeleiders op een passende manier bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Er zal weer een collectebus aanwezig zijn zodat, indien je dat wenst, je kunt bijdragen aan het geschenk dat aan de loopbegeleiders wordt aangeboden. Kun je niet aanwezig zijn en wil je toch bijdragen aan het geschenk, dan kun je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL26ASNB 0709231520 tnv  ASN Loopgroepkloosterveen.

Eigenaar van SKS-Fysiotherapie, Peter Schouwenburg, zal een rondleiding verzorgen door zijn pand en vertellen wat hij en zijn team voor hardlopers kan betekenen. Het belooft een interessant en informatief programma te worden. Let op! SKS fysio heeft meerdere vestiging. Wij worden ontvangen aan de transportweg 8b.

Wij vinden het erg leuk als jullie in grote getale aanwezig zijn. Of je een regelmatige bezoeker bent van de looptrainingen of dat je nog maar één keer geweest bent, maakt voor ons niet uit, jouw aanwezigheid beschouwen wij als dank voor onze inzet.
 

2018:

Maandag 1 januari 2018 is het nieuwsjaarsdag, je mag best gaan lopen, maar wij organiseren geen collectieve training. Maandag 8 januari 2018 gaan we weer van start met een beginnersgroep. Ken je nog mensen in je omgeving die best willen beginnen met lopen, maar nog twijfelen, attendeer ze dan gerust op het feit dat wij weer gaan starten met een beginnersgroep. We zullen ook via lokale media hier reclame voor maken, graag delen, doorsturen en/of re-tweeten.
 

Agenda:

Maandag 18-12-2017 geen looptraining maar eindejaarsbijeenkomst;
Maandag 25-12-2017 (1e kerstdag) GEEN begeleide looptraining;
Maandag 1-01-2018 geen looptraining (nieuwjaarsdag);
Maandag 8-01-2018 19:30 uur beginnerstraining en normale training;
Zondag 03-06-2018 de Asserstadsloop, zet alvast in je agenda.
 

Loopkleding van de loopgroep kan besteld worden!

In overleg met onze sponsor hebben we onze kledinglijn iets aangepast. We maken vanaf heden gebruik van het merk ERIMA, dit is een kwalitatief hoogwaardig product maar prijstechnisch iets voordeliger voor je portemonnee. Voor de leden van de loopgroep kloosterveen (en dat ben je als je deze mailing ontvangt!) hebben we een korting van 25% weten te bedingen.

Er is een dames- en herenlijn van 5 kledingstukken. Voor afbeeldingen zie onze website en klik hier.
Als bijlage bij deze mailing tref je de prijslijst (inclusief drukkosten) aan. Deze kun je meenemen naar de winkel en je bestelling doen. Passen en maatadvies krijgen, kan in de winkel. De kleding wordt voor je besteld en bedrukt waarna je deze in de winkel kunt ophalen. Je krijgt een email of telefoontje zodra de kleding gereed is.
Adres van SPORT2000 VAN LEEUWEN, zie hieronder.
 
Dames en heren kleding lijn
 

Reflecterende hesjes!

-Voor jouw en onze veiligheid vragen wij iedereen om het reflecterende hesje weer te dragen. Velen hebben vorig jaar een reflecterend hesje van ons ontvangen, neem deze a.u.b. mee! 
-De voorraad raakt op en wij hebben niet de financiële middelen om nogmaals een groot aantal aan te schaffen. Zolang de voorraad strekt ontvangen nieuwe lopers van ons een reflecterend hesje!
 
 

Wij zijn gastvrij!

Wij omschrijven gastvrijheid als het positieve, leuke, oprechte en persoonlijke welkom-gevoel dat je voelt vanaf het eerste contact met onze loopgroep. Je bent voortdurend verrast met hoe de hele club je thuis laat voelen. Kortom, het ultieme sportplezier dat vraagt om meer!

Gastvrijheid laat nieuwe sporters en leden zich thuis voelen. Niet alleen om te sporten, maar ook omdat het gezellig is. Gastvrij ontvangen en begeleid worden, is dan ook een belangrijke factor om sporters na een sportactiviteit terug te laten komen bij onze loopgroep. Van een duidelijke routebeschrijving tot een welkomstpraatje, of van leuke reacties van bestaande leden tot even napraten na afloop: gastvrijheid stopt niet wanneer de training begint.

Gastvrijheid is een kernwaarde die door de hele loopgroep gedragen zal moeten worden, voor het allergrootste effect. Het zijn vaak de kleine dingen, waardoor een sporter zich fijn voelt bij onze loopgroep. Details dragen bij aan het overtreffen van de verwachtingen van potentiële én huidige leden.
Doe je mee om deze doelstelling te verwezenlijken?

--------------------------------

Overig nieuws:


--------------------------------
Graag weer tot ziens aanstaande maandagavond tijdens de training om 19:30.

Met vriendelijk groet,

Audri, Simon, Albert, Nanne en Jan
www.loopgroepkloosterveen.nl

 
   
 
 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Uitschrijven
Powered by AcyMailing