Gelukkig en Sportief 2018

 - - -
-

Gelukkig en Sportief 2018

Beginnerstraining | loopkleding

 

Beste Bezoeker,

Gelukkig en Sportief 2018:

Om te beginnen wensen wij alle lopers maar ook zeker alle 'aspirant' lopers die zich hebben opgegeven voor de beginnerstraining een heel gelukkig, gezond en sportief 2018. Wij hopen weer vele plezierige trainingskilometers met jullie te mogen maken.


De afsluitingsbijeenkomst op maandag 18 december was wederom een groot succes. Met 30 lopers waren wij te gast bij SKS-Fysiotherapie waar Peter Erik van Sisseren ons een rondleiding heeft gegeven en heeft verteld wat zij voor ons als lopers kunnen betekenen. Maarten Hindriks, fysiotherapeut en fanatiek hardloper, heeft via een skype verbinding alles verteld over de loopsport. Wist je dat SKS ook een eigen App voor klachtenmelding heeft?

Ook hebben we de loopbegeleiders bedankt voor hun inzet in 2017 en een kado (hardloopjasje) aangeboden. Was je niet aanwezig en wil je toch graag bijdragen aan het kado, dan kun je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL26ASNB 0709231520 tnv  ASN Loopgroepkloosterveen.
 

2018:

Maandag 8 januari 2018 gaan we weer van start met een beginnersgroep. Er hebben zich al 18 lopers opgegeven. Ken je nog mensen in je omgeving die best willen beginnen met lopen, maar nog twijfelen, attendeer ze dan gerust op het feit dat wij weer gaan starten met een beginnersgroep. We zullen ook via lokale media en social media hier reclame voor maken, graag delen, doorsturen en/of re-tweeten.
 

Goede schoenen zijn essentieel:

Speciaal voor de beginners; je kunt bij onze hoofdsponsor, SPORT2000 VAN LEEUWEN, een loopanalyse laten uitvoeren en je laten adviseren voor een paar goede schoenen. Als je aangeeft dat je lid bent (of wordt) van onze loopgroep, dan krijg je 10% korting op de aanschaf van loopschoenen en loopkleding.
 

Agenda:

Maandag 1-01-2018 geen looptraining (nieuwjaarsdag);
Maandag 8-01-2018 19:30 uur beginnerstraining en normale training;
Zondag 03-06-2018 de Asserstadsloop, zet alvast in je agenda.
 

Loopkleding van de loopgroep kan besteld worden!

In overleg met onze sponsor hebben we onze kledinglijn iets aangepast. We maken vanaf heden gebruik van het merk ERIMA, dit is een kwalitatief hoogwaardig product maar prijstechnisch iets voordeliger voor je portemonnee. Voor de leden van de loopgroep kloosterveen (en dat ben je als je deze mailing ontvangt!) hebben we een korting van 25% weten te bedingen.

Er is een dames- en herenlijn van 5 kledingstukken. Voor afbeeldingen zie onze website en klik hier.
Passen en maatadvies krijgen, kan in de winkel. De kleding wordt voor je besteld en bedrukt waarna je deze in de winkel kunt ophalen. Je krijgt een email of telefoontje zodra de kleding gereed is.
Adres van SPORT2000 VAN LEEUWEN, Oudestraat 17, Assen.
 
Dames en heren kleding lijn
 

Reflecterende hesjes!

-Voor jouw en onze veiligheid vragen wij iedereen om het reflecterende hesje weer te dragen. Velen hebben vorig jaar een reflecterend hesje van ons ontvangen, neem deze a.u.b. mee! 
-De voorraad raakt op en wij hebben niet de financiële middelen om nogmaals een groot aantal aan te schaffen. Zolang de voorraad strekt ontvangen nieuwe lopers van ons een reflecterend hesje!
 
 

--------------------------------

Overig nieuws:


--------------------------------
Graag weer tot ziens aanstaande maandagavond tijdens de training om 19:30.

Met vriendelijk groet,

Audri, Simon, Albert en Jan
www.loopgroepkloosterveen.nl

 
   
 
 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Uitschrijven
Powered by AcyMailing