Welkom nieuwe leden

 - - -
-

Welkom nieuwe leden

Nieuwe leden & loopbegeleider | loopkleding

Beste Bezoeker,

Nieuwe leden:

In het nieuwe jaar hebben zich 60 nieuwe lopers aangemeld en zijn lid geworden van de loopgroep Kloosterveen. Nogmaals allemaal van harte welkom. Wij hopen dat jullie vele plezierige en sportieve kilometers met ons zullen blijven trainen. Wij als begeleiders worden wederom erg enthousiast van zoveel nieuwe leden. Samen met de leden van vorige jaren staan er iedere maandagavond ongeveer 80 lopers te popelen om een hardlooptraining met ons af te ronden.
 

Nieuwe loopbegeleider:

Vanaf begin 2018 mogen wij ons verheugen in de komst van Nico. Hij heeft zich bereid verklaart ons te ondersteunen. Wij zijn erg blij met zijn komst. Hij liep al een tijdje bij de loopgroep, maar nu gaat hij ons ook ondersteunen. Nico is een waardevolle aanvulling van ons team want hij neemt erg veel trainers ervaring mee.

Loop CV van Nico en afbeelding zie contact via de website.
 

Goede schoenen zijn essentieel:

Je kunt bij onze hoofdsponsor, SPORT2000 VAN LEEUWEN, een loopanalyse laten uitvoeren en je laten adviseren voor een paar goede schoenen. Als je aangeeft dat je lid bent van onze loopgroep, dan krijg je 10% korting op de aanschaf van loopschoenen en loopkleding. >>
Lees ook: Maakt de demping van jouw schoenen verschil?
 

Loopkleding van de loopgroep kan besteld worden!

In overleg met onze sponsor hebben we onze kledinglijn aangepast. We maken vanaf heden gebruik van het merk ERIMA, dit is een kwalitatief hoogwaardig product maar prijstechnisch iets voordeliger. Voor de leden van de loopgroep kloosterveen (en dat ben je als je deze mailing ontvangt!) hebben we een korting van 25% weten te bedingen.

Er is een dames- en herenlijn van 5 kledingstukken. Voor afbeeldingen zie onze website en klik hier.
Passen en maatadvies krijgen, kan in de winkel. De kleding wordt voor je besteld en bedrukt waarna je deze in de winkel kunt ophalen. Je krijgt een email of telefoontje zodra de kleding gereed is.
Adres van SPORT2000 VAN LEEUWEN, Oudestraat 17, Assen.
 
Dames en heren kleding lijn
 

Reflecterende hesjes!

-Voor jouw en onze veiligheid vragen wij iedereen om het reflecterende hesje weer te dragen. Velen hebben vorig jaar een reflecterend hesje van ons ontvangen, neem deze a.u.b. mee! 
-De voorraad raakt op en wij hebben niet de financiële middelen om nogmaals een groot aantal aan te schaffen. Zolang de voorraad strekt ontvangen nieuwe lopers van ons een reflecterend hesje!
-Mocht je na één of twee trainingen besluiten niet meer met ons te trainen, dan ontvangen wij het hesje graag weer van je terug.
 
 

--------------------------------

Overig nieuws:


--------------------------------
Graag weer tot ziens aanstaande maandagavond tijdens de training om 19:30.

Met vriendelijk groet,

Audri, Simon, Albert, Nico en Jan
www.loopgroepkloosterveen.nl

 
   
 
 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Uitschrijven
Powered by AcyMailing