Nieuwsbrief juni 2018

 - - -
-

Nieuwsbrief juni 2018

Asser Stadsloop | Testloop | Wadlopen

Beste Bezoeker,


Asser Stadsloop

Zondag 3 juni 2018 is de tiende Asser Stadsloop gehouden.
Nagenoeg duizend deelnemers stonden aan de start. Asserstadsloop 2018
De lopers konden kiezen tussen 5 of 10 kilometer.

Er hebben 29 lopers van de Loopgroep Kloosterveen deelgenomen. Zie voor namen en tijden geheel onderaan deze nieuwsbrief.

Het parcours voerde de sportievelingen deels door het centrum, maar ook langs bosgebied.
Afbeeldingen vind je op onze facebookpagina en hier.
 

1000 meter testloop

Op 26 maart 2018 hebben we onze 2e 1000 meter testloop gehouden. Er hebben 58 lopers deelgenomen. Hoogste tijd voor de volgende testloop. Deze organiseren we op maandagavond 18 juni 2018. Verzamelen, zoals gewoonlijk in het centrum van de kloosterveste, waarna we samen naar de Baggelhuizerplas lopen voor de testloop. Wij nemen de resultaten van de vorige 2 testlopen mee zodat je kunt zien of je progressie hebt gemaakt.

Wat is een testloop?
De naam zegt het al, het is een testloop. Het is beslist geen wedstrijd, we gaan dus niet tegen elkaar lopen. Het is een testloop voor jezelf. Op deze manier kun je zien hoe snel je loopt op de 1000 meter. Als we dit herhalen kun je ook zien of je vooruitgang boekt.

Klik hier voor het verslag van de vorige keer.
 

Wadlopen naar Ameland

Net als in 2017 willen we ook dit jaar op 19 augustus weer gaan wadlopen naar Ameland.  Zie hier een fotoverslag van 2015.  Als het je leuk lijkt om samen met de lopers van de Loopgroep te gaan wadlopen, stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar ons. Je mag ook familieleden meenemen.
Tijdstip vertrek vanaf uit Assen is 06:30 uur. Vanaf Holwerd vertrekken we daarna om 08:15 over het wad naar Ameland. Einde van de middag zullen naar verwachting weer terug zijn in Assen. Verder bijzonderheden vind je hier en zal ik naar je mailen zodra de groep compleet is.


 

Bevrijdingsvuurestafette

In de vorige nieuwsbrief heb je het verslag van de bevrijdingsvuurestafette kunnen lezen. Met de deelnemers en de organisatie hebben we inmiddels ook de evaluatie afgerond. Het bestuur van het Bevrijdingsfestival Drenthe heeft ons gevraagd om ook in 2019 het vuur uit Wageningen op te halen. Lijkt je het leuk om ook een keer mee te lopen, houd dan 4 en 5 mei 2019 vrij in je agenda. Tijdens onze jaarafsluiting (kerstborrel) op 17 december 2018 zullen we hier verder op terug komen.
 

Nieuwe leden welkom

Weet je of ken je nog mensen in je omgeving die ook graag zouden willen lopen maar even een duwtje nodig hebben? Stuur deze mail gerust door!  Informatie voor start en aanmelding staat op de homepagina van onze website.
 

--------------------------------

Overig nieuws:


--------------------------------
Graag weer tot ziens aanstaande maandagavond tijdens de training om 19:30.

Met vriendelijk groet,

Audri, Simon, Albert, Nico en Jan
www.loopgroepkloosterveen.nl


 

 
 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Uitschrijven
Powered by AcyMailing