Beachfestival Assen

 - - -
-

Comfort Payroll Beachfestival

Beachfestival | Testloop | Wadlopen

Beste Bezoeker,

 

Beachfestival

Loopgroep Kloosterveen actief betrokken bij trimloop tijdens Comfort Payroll Beachfestival.

Tijdens het Comfort Payroll Beachfestival wordt meer dan alleen aan sport gedaan. Er wordt ook aan het goede doel gedacht. Niet alleen gedacht, er wordt daadwerkelijk gedoneerd aan het goede doel. Iedereen die kan hardlopen en zich wil inzetten voor het ondersteunen van een organisatie die zich inzet voor het terugdringen van diabetes, is welkom.
Zondag 15 juli kun je om 11.00uur deelnemen aan een uitdagende trimloop die georganiseerd wordt op het terrein van de Baggelhuizerplas. Van jong tot oud, mannen en vrouwen, iedereen is welkom.
Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: 1500 meter, 4500 meter, 7500 meter en 10.000 meter.

Het parcours zal over afwisselend en uitdagend terrein gaan, waarbij deelnemers een stukje over het strand gaan en tevens een heuvel hardlopend op mogen gaan. Kortom een leuke loop om de dag goed te beginnen en tegelijk het goede doel te steunen
.
Organisatie is in handen van Master Sport & Events en Olfert Molenhuis. Inschrijven kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Deelname kost € 7,50 per persoon en daarbij is een consumptie inbegrepen. Het inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar de Bas van de Goor Foundation (kinderen t/m12 jaar gratis deelname). Via het startnummer, welke is aangeboden door Run2Day Assen krijg je bij inlevering van je startnummer € 20,00 korting bij aanschaf van een paar hardloopschoenen.

Laten we er als Loopgroep Kloosterveen een mooi evenement van maken.

 

1000 meter testloop

Op maandag 18 juni 2018 hebben we onze 3e 1000 meter testloop gehouden. Er hebben 46 lopers meegedaan, daarvan hebben 24 hun tijd verbeterd, er waren 15 die voor het eerst een tijd geregistreerd hebben en 7 lopers hebben hun tijd niet verbeterd.


  

Wadlopen naar Ameland

Net als in 2017 willen we ook dit jaar op 19 augustus weer gaan wadlopen naar Ameland.  Zie hier een fotoverslag van 2015.  Als het je leuk lijkt om samen met de lopers van de Loopgroep te gaan wadlopen, stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag ook familieleden meenemen.
Tijdstip vertrek vanaf uit Assen is 06:30 uur. Vanaf Holwerd vertrekken we daarna om 08:15 over het wad naar Ameland. Einde van de middag zullen naar verwachting weer terug zijn in Assen. Verder bijzonderheden vind je hier en zal ik naar je mailen zodra de groep compleet is.
 

Nieuwe leden welkom

Weet je of ken je nog mensen in je omgeving die ook graag zouden willen lopen maar even een duwtje nodig hebben? Stuur deze mail gerust door!  Informatie voor start en aanmelding staat op de homepagina van onze website.
 

--------------------------------

Overig nieuws:

 

Tempotraining voor een hoge verbranding

Ontdek ook hoe je met een slimme training voor extra verbranding van calorieën kunt zorgen.

Onder­zoek heeft uitgewezen dat je met drie kwartier intensief trainen liefst veertien uur lang een verhoogde calorieverbran­ding hebt.

Met hardlopen verbrand je grof­weg 60 calorieën per kilometer (lichtere mensen verbranden minder calorieën). De sleutel om ook na je training calorieën kwijt te raken, de zogeheten na­verbranding, ligt bij intensief trainen.


Lees verder
 

Voet van het gaspedaal

Wil je pieken op je wedstrijd? Zo richt je de week voor aanvang van de wedstrijd in.

Zuinig omgaan met energie geldt ook voor slimme hardlopers.

Vaak willen hardlopers er in de laatste week voor een wedstrijd nog graag even tegenaan gaan. Hun best doen; voor een goede prestatie. Helaas: het is vergeefse moeite. Zorg dat je goed uitgerust aan de start staat. Rust is dan helemaal een belangrijk onderdeel van je training.


Lees verder
 

Wanneer ben je te oud voor hardlopen?

Nooit! Je kunt zelfs op latere leeftijd beginnen met hardlopen.

Je bent tenslotte nooit te oud om te leren.Leer goed hardlopen, zodat je nog lang kunt genieten van de voordelen.

Alle atleten weten dat ze minder gaan presteren naarmate de jaren vorderen. Het goede nieuws: de gemiddelde loper zal pas echt grote verschillen gaan zien na zijn vijftigste levensjaar.


Lees verder
 
 
--------------------------------
Graag weer tot ziens aanstaande maandagavond tijdens de training om 19:30.

Met vriendelijk groet,

Audri, Simon, Albert, Nico en Jan
www.loopgroepkloosterveen.nl

 
 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Uitschrijven
Powered by AcyMailing