Logo CarwashsponsoractieloopgroepkloosterveenHelp jij de clubkas extra fit te maken?

Wellicht heb je vanuit de media vernomen of zelf gezien dat bij Carwash van Veen de meest moderne wasstraat van Assen en omgeving is gebouwd met de nieuwste snufjes waarbij jouw auto in een handomdraai super schoon de wasstraat verlaat. Dit naast de was-boxen en stofzuigerplein waar je je auto van a tot z weer fit kan krijgen. 

Onze loopgroep doet er veel aan, samen met de vele vrijwilligers, sporters enthousiast te maken voor de loopsport, maar vooral om fit te worden of blijven. 

  CarwashvanVeensponsoractie

Wat houdt het aanbod bij van Veen in?

"Naast de persoonlijke fitheid, willen wij van Carwash van Veen, u nu ook de mogelijkheid bieden om alle auto’s van alle leden en sympathisanten van uw loopgroep fit te houden". Elk lid kan een zogeheten was-pas aanvragen van Carwash van Veen bij onze loopgroep, hiermee krijgt je als verenigingslid direct korting. De autowasser kiest automatisch voor het programma Premium, dan betaal je geen € 16,50 maar € 14,-. Daarnaast stort Carwash van Veen €2,00 per wasbeurt van dit programma terug naar onze clubkas.

Dit is een WIN-WIN situatie die je niet mag laten liggen.

Om een klein exemplarisch voorbeeld te geven wat het kan opleveren:
De vereniging heeft bijvoorbeeld 150 leden of sympathisanten die een was-pas hebben aangevraagd. Zij wassen hun auto 5x per jaar (dit is een voorzichtige schatting) en kiezen allemaal voor het programma Premium. De club/vereniging verdient hiermee 1500,- per jaar!!

Bestel dus nu je pas bij de sponsorcommissie van loopgroep kloosterveen via . Na aanmelding krijg je geheel vrijblijvend de Carwash pas thuis gestuurd. Afhalen bij een van de loopbegeleiders kan natuurlijk ook. Geef dit aub ook even aan in de mail die je ons stuurt.

Namens de loopbegeleiders van loopgroep kloosterveen alvast bedankt voor je deelname.


 

Twitter
Facebook