Samen lopen, betekent soms ook samen even stilstaan

Traditioneel staan we aan het einde van het sportieve jaar even stil om terug te blikken, maar ook alvast vooruit te kijken. Deze avond werken we samen met Dick Bastiaannet van AchillesQliniek

 

Helaas ging de eindejaarsbijeenkomst vorig jaar niet door, maar we hopen elkaar in 2022 wel in de Sportkantine van MFA de Kloosterveste te mogen ontmoeten. Wij, als bestuur, kijken altijd uit naar de eindejaarsbijeenkomst (kerstborrel) van de Loopgroep Kloosterveen. Samen met jullie terugblikken en vooruitkijken naar het nieuwe sportieve jaar. De loopbegeleiders even in het zonnetje zetten door hun namens ons allen een cadeau aan te bieden en gezellig bij elkaar zijn. Even iets anders dan de gebruikelijke maandagavond trainingen.

Wanneer - Waar?

Op maandagavond 19 december 2022 gaan we niet trainen, maar organiseren we een gezellige bijeenkomst;
Aanvang 19:30 uur; Eindtijd +/- 22:00 uur;
Locatie: SPORTKANTINE MFA KLOOSTERVEEN [zie afb geheel onderaan];
Traverse 39, 9408MK, Assen | Terreplein.

Hoe ziet de avond eruit?

Voorgaande jaren gingen we op bezoek bij een bedrijf dat affiniteit heeft met onze sport. Dit jaar neemt Dick Bastiaannet twee sprekers mee, Peter van der Sleen en Marja Botma, die ons "Ik lijk wel gek" gaan presenteren. Het zijn hun ervaringen over de 'Two Oceans Marathon'. Het zijn sprekers die ons kunnen inspireren en informeren.
Uiteraard gaat de avond niet alleen over marathons lopen maar ook om hardlopen in de brede zin, en bewegen in zijn algemeenheid. Er zullen nog een aantal gasten aanwezig zijn waar je mee in gesprek kunt gaan over hardlopen, kleding of blessures. Kortom een avond voor iedereen!  

Verder deze avond:

- Terugblikken 2022 en vooruitkijken 2023;

- We zullen de loopbegeleiders weer bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Er is een collectebus aanwezig waar je jouw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van het cadeau dat we de begeleiders aanbieden, in kunt deponeren. Kun je echt niet aanwezig zijn, maar toch willen bijdragen aan het gezamenlijke geschenk voor de loopbegeleiders, dan mag je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL26 ASNB 0709231520 t.n.v. ASN Loopgroep Kloosterveen [ic J. Koning];


- Aftrap 4/5 mei Bevrijdingsvuur Estafette tocht 2023 en inventarisatie deelnemers / liefhebbers / vrijwilligers;

- Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Koffie-thee/fris en een versnapering wordt door ons verzorgd;

- Wij hopen dat alle leden aanwezig zijn deze avond, jullie aanwezigheid is onze waardering.

 

Het is nog vroeg, maar het bestuur van Loopgroep Kloosterveen wenst jullie allen alvast fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2023. Blijf gezond!

 

Sportieve groet,

Simon, Audri, Albert, Nico, Maarten, Dick Bastiaannet en Jan

 

 

Vrije bijdrage afb-locatie afb-locatie afb-locatie
       
 AchillesQliniek.nl Blauwe cirkel is onze startlocatie
voor trainingen.
Rode driehoek is het Sportcafe
waar we de bijeenkomst hebben. >
 Sportcafe in rode driehoek  

 

 

 

Twitter
Facebook