Afdrukken

Kijk jij net zo uit naar Kerstmis als wij?

Ook al is alles dit jaar anders, één ding blijft zeker: Kerstmis is de tijd die je doorbrengt met je dierbaren.

 

Wij, als bestuur, kijken altijd uit naar de eindejaarsbijeenkomst (kerstborrel) van de Loopgroep Kloosterveen. Samen met jullie terugblikken en vooruitkijken naar het nieuwe sportieve jaar. De loopbegeleiders even in het zonnetje zetten door hun namens ons allen een cadeau aan te bieden en gezellig bij elkaar zijn. Even eens iets anders dan de gebruikelijke maandagavond trainingen.

Helaas ziet het er dit jaar allemaal anders uit en hebben wij besloten in verband met jullie en onze gezondheid de eindejaarsbijeenkomst van 2020 niet te laten door gaan. De directie van MFA Kloosterveste heeft ook laten weten dat het niet verantwoord is om samen te komen in het sportcafé. Ook omdat andere branches zo zwaar geraakt worden en vele activiteiten worden gecanceld lijkt het ons ook vanuit maatschappelijk belang niet verstandig om een bijeenkomst te houden. Erg spijtig, maar het is niet anders!

Wat nu?

Alles is afhankelijk van het coronavirus.

 

Het bestuur van Loopgroep Kloosterveen wenst jullie allen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2021. Blijf gezond!

 

Simon, Audri, Albert, Nico en Jan