Puzzelrun Loopgroep Kloosterveen te Assen

In deze Corona periode waarin we niet meer in groepsverband mogen hardlopen en trainen, hebben wij een leuk alternatief voor jullie bedacht. Op deze manier kun je gericht een parcours door Assen afleggen en daarbij niet alleen je loopspieren gebruiken, maar ook je hersenen aan het werk zetten. 

 

 

Deze puzzelrun kan je alleen, met z'n tweeën of met het hele gezin (corona-proof) uitvoeren.
De puzzelrun is een hardloop evenement, maar je kunt deze ook wandelend of fietsend doen. Hij kan op ieder moment van de dag afgelegd worden, alleen zijn sommige aanwijzingen in het donker wellicht wat lastig te zien. De afstand is +/- 7,5 km, dus voor alle leden van de loopgroep prima te doen.

Je kunt de route downloaden (geheel onderaan deze pagina staan alle benodigde downloads) en uitprinten. Ook kun je de route inladen in Strava. Daarnaast hebben we een *.gpx *.tcx bestand gegenereerd die je met andere devices zoals Garmin kunt gebruiken.
Ook heb je de vragenlijst nodig. Je kunt deze uitprinten, maar ook op je smartphone bewaren, zolang je maar weet wat op een bepaald punt gevraagd wordt.
De puzzelrun begint in het centrum van de Kloosterveste (startpunt van de maandagavond looptrainingen), maar je kunt ook op een ander willekeurig punt van de route beginnen.

De oplossingen kun je opschrijven, maar wat wellicht handiger is, is dat je daar en op dat moment een fotootje maakt van het gevraagde woord en dan direct weer verder rent. Thuis aangekomen kun je dan de oplossing uitwerken op het antwoordenformulier.

Het gevonden woord en een originele toepasselijke slagzin (vraag 4) kun je alleen via de mail bij ons indienen.

Onder de inzendingen zullen we een aantal leuke prijsjes verdelen.

Veel plezier met de puzzelrun!!

Stuur je oplossing naar:   voor 19 januari 2021, daarna gaan we uit de inzendingen de juiste oplossingen met de mooiste slagzinnen halen. Je mag meerdere oplossingen/slagzinnen insturen, maar wel individuele inzendingen, dus geen groepsoplossingen. Vermeld a.u.b. ook je naw gegevens.

 

Met sportieve groet,

Albert, Nico, Simon, Audri en Jan
www.loopgroepkloosterveen.nl

 

DOWNLOADS
 - Kaart als afbeelding
 - De Puzzelrun vragen  [*2]
 - Puzzelrun oplossingen blad *
 - Kaart digitaal via Strava
 - Kaart digitaal als *.gpx
 - Kaart digitaal als *.tcx
 

 * bij vraag 3 komt in de tekst een Y voor, bij de overige vragen - als er een ij of y in de oplossing staat - betreft het een losse I en een losse J. Dus in ieder vakje een I of een J.

   *2 het bord is tijdelijk afgeplakt ivm corona. Je kunt de naam vinden door te googelen :)

 

 22 januari 2020:

Actie is beëindigd, de winnaars hebben hun prijs ontvangen.