Ingelaste persconferentie zaterdag 18 december 19:00 uur

Vandaag heeft het kabinet besloten tot een verdere lockdown ivm de Omikron-variant. Buiten sporten mag slechts met 2 personen, een instructeur niet meegerekend. Meerdere kleine groepjes worden gezien als een groot georganiseerd verband en is niet toegestaan.

Daarom kunnen wij helaas de oliebollenrun niet organiseren. Wij balen hier ook enorm van, want logistiek hadden we alles al geregeld.

In ieder geval zullen we tot 14 januari alle groepsactiviteiten staken. Zodra er weer meer mogelijk is horen jullie van ons!

Sporten is en blijft gezond. Met z'n twee├źn sporten kan nog wel, als je maar voldoende tussenruimte houdt. Ook op het vaste tijdstip op de maandagavond trainen moet kunnen, maar gebruik asjeblief het gezond verstand. Het gaat om jouw en andermans gezondheid.

------------------------------------------------------------------------------

 
 
De persconferentie van 14-12:. De lockdown houdt aan tot 14 januari 2022 en de basisscholen gaan toch een week eerder dicht.We mogen nog steeds maximaal 4 gasten thuis ontvangen en de restaurants gaan om 17:00 uur dicht. Voor georganiseerd buitensporten is de groepsgrootte maximaal 4 sporters.
Dit betekent voor ons dat de centrale trainingen in de avond nog niet weer opgestart kunnen worden. Ook de eindejaarsafsluiting, die we op 20 december gepland hadden, kan niet doorgaan.
We zullen op korte termijn een mailing sturen, waarin we zullen aangeven hoe we de begeleiders toch kunnen bedanken en wat we verder allemaal met jullie hadden willen delen tijdens de eindejaarsafsluiting.
Er worden overdag wel loopactiviteiten georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Wil je weten welke, installeer dan de Spond App. Via de app kunnen je aangeven of je mee wilt doen en worden verder bijzonderheden gedeeld. https://bit.ly/3m7F4Ib