Na een geweldige editie van het Bevrijdingsfestival Drenthe 2022 heeft het organisatiecomité en het bestuur teamvertegenwoordigers en 'vrienden van BFD' uitgenodig om bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Hoe gaan we op weg naar 5 mei 2023 en verder!


"Het Bevrijdingsfestival Drenthe barst van de ambities, zit vol energie en is financieel gezond, dat willen we graag met jullie delen. Daarom nodigen we je uit op vrijdag 27 januari a.s, zodat je kennis kunt nemen van onze plannen voor de komende jaren. Dat doen we in de kenmerkende BFD-setting met show en onder het genot van bubbels en een lekker hapje." ; zo klonk de uitnodiging.

Het volgende komt aan de orde: De betrokkenheid van de hoofdsponsor; Verder gaande Innovatie, duurzaamheid en mobiliteit; Ons nieuwe organisatiemodel vol ambitie; 
De intensieve samenwerking met gemeente Assen, Provincie Drenthe en een 20-tal Ngo's; Een verrassende herindeling van het festival aan de Baggelhuizerplas in Assen;
De enorme begrotingsgroei en de (bijzondere) financiële status van BFD in Nederland.

Loopgroep Kloosterveen verzorgt al een aantal jaren de Bevrijdingsvuurestafetterun en is door BFD gevraagd om dit in 2023 weer uit te voeren.

In Drenthe Nu wordt hier aandacht aan besteed. Je kunt hier https://www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/drenthe-nu/10 de uitzending terugkijken (vanaf 05:45).
De line up en meer kun je lezen op de vernieuwde website van BFD https://bevrijdingsfestivaldrenthe.nl/

Wordt je ook 'vriend van BFD'? https://bevrijdingsfestivaldrenthe.nl/vrienden/

 

 

Twitter
Facebook