Maandagavond 17 december houden we weer onze jaarlijkse kerstborrel/sportieve-jaarafsluiting. Op deze maandagavond gaan we niet trainen, maar organiseren we een gezellige bijeenkomst in de Sportkantine van MFA Kloosterveste.

Aanvang 19:30 uur.

Locatie: SPORTKANTINE MFA KLOOSTERVEEN
Traverse 39, 9408MK, Assen | Terreplein.

Hoe ziet de avond eruit?

Voorgaande jaren gingen we op bezoek bij een bedrijf dat affiniteit heeft met onze sport. Dit jaar hebben we Olfert Molenhuis bereid gevonden om te komen vertellen over 'wat hem drijft in de loopsport'. Olfert is een bekende loper in de atletiek en woont in Kloosterveen, hoe mooi is het dan dat hij deze avond aanwezig wil zijn om iets over zijn drive te vertellen en wat hij allemaal heeft gepresteerd en nog hoopt te bereiken.
 

 

 

Verder deze avond:

- Terugblikken 2018 en vooruitkijken 2019;

- We zullen de loopbegeleiders weer bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Er is een collectebus aanwezig waar je jouw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van het kado dat we de begeleiders aanbieden, in kunt deponeren; Kun je echt niet aanwezig zijn maar toch willen bijdragen aan het gezamenlijke geschenk voor de loopbegeleiders, dan mag je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL26 ASNB 0709231520 t.n.v. ASN Loopgroep Kloosterveen;

- Sportkledingmarkt;
- Aftrap 4/5 mei Bevrijdingsvuur Estafette tocht en inventarisatie deelnemers / liefhebbers / vrijwilligers;

- Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Koffie/thee/fris en een versnapering wordt door ons verzorgd;

- Wij hopen dat alle leden aanwezig zijn deze avond, jullie aanwezigheid is onze waardering.

 

powered by social2s