Houd rekening met deze richtlijnen als je wilt beginnen met hardlopen.

Anita vraagt: Ik ben echt een beginner. Ik wil graag gaan hardlopen, maar er is zoveel informatie dat ik niet weet wat wel en wat niet nuttig is. Kun je me gewoon wat basale informatie geven? Wat heb ik precies nodig om te gaan hardlopen?

Maandagavond 17 december houden we weer onze jaarlijkse kerstborrel/sportieve-jaarafsluiting. Op deze maandagavond gaan we niet trainen, maar organiseren we een gezellige bijeenkomst in de Sportkantine van MFA Kloosterveste.

Aanvang 19:30 uur.

Locatie: SPORTKANTINE MFA KLOOSTERVEEN
Traverse 39, 9408MK, Assen | Terreplein.

Waarom je van lopen zo gelukkig wordt

Heb je een off-day op je werk? Ga dan niet bij de pakken neerzitten. Ga hardlopen!

 

 

Lopen maakt gelukkig

Dat vermoeden wij niet alleen, dat vermoeden ook wetenschappers die lopen als anti depressivum onderzoeken – en wetenschappers die juist op zoek zijn naar de verslavende werking van het lopen. Naar lopers als junks op zoek naar ‘Runner’s High’.

Hardlopen is goed voor je seksleven

 

Mensen die regelmatig hardlopen hebben een actiever seksleven dan degenen die nooit lopen. Daarnaast geeft regelmatig sporten je libido een boost en verlaagt het juist de kans op impotentie. We zetten alle feiten uit recente onderzoeken voor je op een rijtje, en komen eigenlijk maar tot één conclusie: Hardlopen is goed voor je seksleven!

Kou is gezond, maar wat kan mij dat schelen

Ik weet wel dat kou gezond is.

Maar eigenlijk interesseert dat me niets.

Ja, ik douche koud en ga regelmatig de gracht in.

Dat doe ik echter niet voor mijn gezondheid.