7 januari 2019 start beginnerstraining

Maandag 7 januari 2019 starten we weer met looptrainingen voor beginnende lopers bij Loopgroep Kloosterveen te Assen. Wij trainen iedere maandagavond.

Start met (meer) bewegen. Bij Loopgroep Kloosterveen kun je iedere maandagavond om 19.30 uur trainen onder begeleiding van ervaren lopers. De trainingen zijn gratis. We lopen in meerdere niveaugroepen, dus ook de niet ervaren loper kan bij de Loopgroep Kloosterveen meetrainen. We verzamelen in het winkelcentrum Kloosterveste te Kloosterveen bij de uitgang van de roltrappen.

 

In de praktijk starten lopers vaak met hardlopen zonder een gedegen hardloopschema. Heel vaak leidt dit tot blessures of motivatie problemen door het niet goed kunnen volhouden van de eigen opgelegde hardlooptraining. De eigen inschatting van de te volgen hardlooptraining is zeer vaak te intensief en te lang. Maar ook de frequentie van trainingen kan een probleem worden. Het gevoel van moeten en kunnen volhouden overheerst waardoor overschatting plaats vindt. Hierdoor gaat het plezier in hardlopen snel verloren. Maar het kan anders...................

Sluit je aan bij Loopgroep Kloosterveen want op 7 januari 2019 start beginnerstraining.

Trainen in een groep zorgt voor een goede balans tussen de hardloopbelasting, de trainingsduur en de trainingssnelheid. Wij houden rekening met de belastbaarheid van een beginnende hardloper. rustig opbouwen, gezellig in een groepDe kans op een hardloopblessure wordt door het trainen onder begeleiding van ervaren hardlopers of het volgen van het juiste hardloopschema een stuk kleiner. Ook zal de motivatie veel hoger blijven als de training goed is vol te houden.

Ons motto:

  • Hardlopen dicht bij huis,
  • gezellig in een groep,
  • nieuwe mensen leren kennen,
  • de omgeving beter leren kennen,
  • en je conditie op peil brengen.
  • In een groep trainen gaat dat beter.

 

Kom daarom lopen bij Loopgroep Kloosterveen.
Pak deze mogelijkheid, dit is de kans om met andere beginners rustig aan je conditie te gaan werken. WE BOUWEN RUSTIG OP.

Wanneer? We starten op maandagavond 7 januari 2019 om 19.30 weer met een beginnersgroep, maar ook daarna ben je iedere maandagavond van harte welkom. De training duurt ongeveer een uur. Iedereen is welkom, meedoen is gratis. De training wordt verzorgd door ervaren hardlopers die jou graag wegwijs willen maken in de loopsport. Kun je 7 januari niet en wil je op een later moment starten met lopen, dan is ook dat geen probleem. Je kunt op ieder moment instromen. Uiteraard blijven de gevorderde hardlopers ook van harte welkom, we zullen in verschillende niveau groepen trainen. Meer info over starten met hardlopen.

Meld je aan via   Bij aanmelding graag NAW gegevens (naam, adres, woonplaats) en telefoonnummer vermelden.

 aandacht voor warming-up

powered by social2s